Referentieprojecten

Latensolderen.nl is uw partner voor het op maat maken van kabels en printplaten. We zijn in staat om een ondenkbaar aantal soorten kabels, printplaten en combinaties van connectoren te maken in alle lengtes en maten. Om een compleet beeld te geven van alle projecten en toepassingen die wij uitvoeren, hebben wij hieronder een overzicht weergegeven.

Reparatie PCB Nesco

Verouderde printplaat herstellen? Vaak kan het vervangen van verouderde apparatuur flink in de kosten lopen. De klant kwam met het verzoek of Laten solderen dit op kon lossen. Na een snelle diagnose en keuze van componenten was de printplaat weer hersteld. Na het vervangen van een aantal draaischakelaars en het herstellen van diverse sporen was deze printplaat weer klaar voor gebruik. 

pcb-solderen
krimpkous-schijf-varistor

Krimpkous schijf varistor​

Aanraakveiligheid? Snelle service? Laten solderen denkt graag mee over diverse mogelijkheden om componenten aanraakveilig te maken. Binnen korte tijd heeft latensolderen 500 componenten volledig aanraakveilig gemaakt. Dit heeft gezorgd voor een veilige voortzetting en gebruik van deze varistors in het eindproduct. Door de snelle service heeft de partij een vloeiend productieproces gehad. Latensolderen helpt hier graag bij.

Flatcable

Een unieke toepassing van een standaardkabel mogelijk maken? Latensolderen denkt graag mee aan dit soort toepassingen. Door het modificeren van een standaard flatcable heeft latensodleren ervoor gezorgd dat deze partij een klant specifieke kabel in het assortiment heeft door een simpele aanpassing.

flatcable
halsensor

Halsensor

Een unieke toepassing van een standaardkabel mogelijk maken? Latensolderen denkt graag mee met dit soort toepassingen. Door het modificeren van een standaard flatcable heeft latensolderen ervoor gezorgd dat deze partij een klant specifieke kabel in het assortiment heeft door een simpele aanpassing.

Hogedruk kabel ​

Deze hogedruk kabel ondergaat naast het solderen op een connector meerdere processen. Laten solderen voert dit vakkundig uit met daarna een strenge controle op kwaliteit. Zo ondergaat deze kabel niet alleen het solderen maar ook het volledig bestand maken tegen hoge druk. Dit gebeurt door de kabel connectoren speciaal te behandelen met een verlijming wat deze sterker bestand maakt tegen bepaalde omstandigheden.

hoge-druk-kabel
doorvoer-koppeling

Doorvoer koppeling (lemo p14 pins)​

Lemo is binnen latensolderen een van de bekende connectoren. Deze connectoren worden op de kabel gesoldeerd en later op de wens van een klant geplaats in een doorvoerkoppeling. Zowel het solderen en de processen er omheen worden door latensolderen uitgevoerd zodat de klant een gebruiksklaar component terugkrijgt. 

HDMI-kabel reparatie

HDMI-reparatie is mogelijk bij laten solderen. Het nieuw of opnieuw aanknijpen/solderen van een HDMI-connector behoort tot de diensten van latensodleren. Deze dienst kunnen wij ook leveren op locatie.

HDMI-kabel
loodvrij-maken-kabel-solderen

Loodvrij maken

Loodhoudende Tin is een veelvoorkomend probleem. Namens de wetgeving is dit niet meer toegestaan door de schadelijke stoffen die deze tin bevat. Grotere bestellingen kunnen deze loodhoudende tin bevatten. Latensolderen zoekt graag naar een oplossing om ervoor te zorgen dat het loodhoudende tin niet meer aanwezig is.

Een greep uit onze klanten