Apparatuur reparaties

Reparatie aan apparatuur laten uitvoeren?

Defect aan uw apparatuur laten repareren? Of wilt u apparatuur technisch laten aanpassen? Wij denken graag met u mee. Naast het op maat solderen van kabels of het repareren van PCB’s/printplaten bieden wij namelijk ook reparatie aan (al dan niet specialistische) apparatuur aan. U kunt ons eerst bellen zodat wij kunnen inschatten of uw reparatie haalbaar is in termen van techniek en doorlooptijd. Vervolgens kunt u het apparaat dat aangepast of gerepareerd moet worden, bij ons langs brengen. 

Natuurlijk kunnen we ook op grotere schaal apparatuur repareren of aanpassen. Heeft u bijvoorbeeld tientallen of zelfs honderden stuks apparatuur die moeten worden aangepast? Dan denken wij graag met u mee over de juiste oplossing. Ook is het mogelijk om uw onderhoud bij ons uit te besteden. Of ondersteunen en assisteren we bij het onderhoud van productielijnen. Zowel preventief als bij defecten. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf of afdeling kunnen betekenen of wilt u direct gebruik maken van onze reparatieservice? Neem dan contact met ons op! 

Voor diverse bedrijven onderhouden en repareren wij apparatuur. Benieuwd naar enkele voorbeelden? Bekijk die dan hier

Wat zeggen anderen over ons?

solderen voor entertainment engineers

Laten Solderen maakt voor ons alle combikabels met powercon en XLR voor onze entertainment shows. Wij zijn enorm tevreden over onze samenwerking! Bram denkt altijd mee met ons en stelt waar nodig een andere (vaak betere) oplossing voor. En hoe strak de planning ook is, hij weet het altijd voor elkaar te krijgen om op tijd de gevraagde kabels af te leveren. Kortom: vanuit Entertainment Engineers kan ik het iedereen aanbevelen om met Bram samen te werken!

Koen van der Weijden - Entertainment Engineers

Een greep uit onze klanten